KOCAELİ / GEBZE - Hürriyet Ortaokulu

Hürriyet Ortaokulu

Hürriyet Mh.2055. Sk. 41400 GebzeKOCAELİ
Vizyon
• Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, • Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, • Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, • Düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, • Başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, • Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Hürriyet Ortaokulu´nun misyonu; öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal, evrensel ve ahlaki değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :Sabahçı -Öğlenci
Ulaşım
Toplu Taşıma (Mustafa Paşa Camii karşısından 413 No´lu ve Merkez Hastanesi önünden 422 No´lu minibüs hatları)
Hürriyet Mh.2055. Sk. 41400 Gebze-KOCAELİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gebze İlçe Merkezi´nde bulunan okulumuz Hükûmet Konağı´na 5 km, Sabiha Gökçen Havaalanı´na 20 Dk. mesafededir.Gebze-Kocaeli arası 51 Km.´dir.